_

Serviciile Noastre

Ce putem face pentru dumneavoastră și compania dvs.?

_

Optimum Solutions are un portfoliu larg de servicii de Logistică.Oferim servicii de logistica internațional de mărfuri din / către Moldova.Oferim soluții orientate către clienți pentru o gamă largă de industrii. Succesul nostru se bazează pe mai mult de 21 ani de experiență și o abordare profesională.

#

01. Transport Rutier

Oferim transport de mărfuri cu camioane standard la plin sau grupaje și soluții adoptate la cerințele complexe și asigurăm că marfa Dumneavoastră nu va rămâne în urmă.

#

02. Transport Maritim

Oferim o gamă completă de servicii de transport maritim pentru marfă generală, articole specializate, marfă supradimensionată, echipamente grele și mărfuri valoroase.

#

03. Transport Aerian

Pe baza rețelei noastre solide, fiabile și a vastei noastre experiențe în transportul aerian de mărfuri, putem satisface chiar și cele mai înalte așteptări ale clienților.

#

04. Transport Multimodal

Efectuăm transport internațional multimodal de oriunde în lume, pe drum, mare, aer. Experiența și cunoștințele noastre garantează că bunurile Dumneavoastră vor fi livrate în cel mai eficient și economic mod.

#

05. Transport Mărfuri Periculoase

Optimum Solutions asigură transport internațional de mărfuri periculoase. Transportul de mărfuri periculoase este o procedură complexă care necesită înțelegere și cunoaștere detaliată a regulamentelor relevante.

#

06. Transport Mărfuri Valoroase

Optimum Solutions proiectează și oferă soluții eficiente și securizate pentru transportul de mărfuri valoroase de orice tip precum bancnote, bijuterii, produse farmaceutice și alte mărfuri valoroase.

_

Oferim soliții Logistice Orientate către Clienți

_

Putem gestiona livrarea mărfurilor dumneavoastră  în condiții de siguranță, securitate și în timp util, oriunde în Lume, fie că este vorba de un singur palet, fie transporturi cu încărcături complete multiple.